nocturne-brouwerijbezoek-nl


2023-10-28 20:00

NOCTURNE-brouwerijbezoek-NL

Kom naar deze tweede editie van het jaarlijkse NOCTURNE brouwerijbezoek aan Oud Beersel, waar je in het donker onze vatenkamers kan verkennen en bij het vuur kan genieten van aangepaste drankjes en een lekkere bierpannenkoek.NOCTURNE brouwerijbezoek Oud Beersel

Kom naar deze tweede editie van het jaarlijkse NOCTURNE brouwerijbezoek aan Oud Beersel, waar je in het donker onze vatenkamers kan verkennen en bij het vuur kan genieten van aangepaste drankjes en een lekkere bierpannenkoek.
We steken de vuurkorven aan om 18u30 op het terras van het Bierhuis. Om 20u start de rondleiding door de donkere brouwerij. Gebruik je neus en oren om het brouwerijgebouw op een andere manier te ontdekken. Kaarsen, lampjes en klassieke muziek zullen de weg leiden, maar neem zeker een zaklamp of je gsm mee om de weg te helpen verlichten.

18u30: Vuurkorven worden aangestoken op terras Bierhuis
20u: Brouwerijbezoek
21u: Degustaties

Reserveer voor 'Nocturne Brouwerijbezoek NL'
Inschrijven voor Nocturne-NLAlgemene voorwaarden
 1. Reserveren:
  Omdat we maar weinig ruimte hebben, om no-shows te voorkomen en om ervoor te zorgen dat er alleen mensen komen die echt een brouwerijbezoek willen, is reserveren verplicht.
 2. Annuleren:
  Reserveringen die worden geannuleerd kunnen niet vergoed worden. Natuurlijk stellen we het op prijs als we wel bericht krijgen dat u niet kunt komen, zodat evt. andere geinteresseerden een kans krijgen.

 3. We kunnen maar een beperkt aantal gasten tegelijkertijd ontvangen.
  Reserveer AUB zoveel mogelijk gelijktijdig voor groepsgenoten.

 4. We stellen het op prijs als u op tijd aanwezig bent. Het is niet mogelijk te wachten op laatkomers, tijdens de rondleiding aan te sluiten, of de rondleiding vroegtijdig te verlaten.

 5. Aanraken van voorwerpen in de brouwerij is niet toegestaan. De gids opent en sluit de deuren.
 6. Aanwijzingen van de gids zijn op te volgen.


Betaalmethoden


Bij vzw De Geuzen van Oud Beersel kan men op verschillende manieren online betalen.
Wij vinden het belangrijk dat men bij ons veilig en gemakkelijk online kan betalen zonder verborgen kosten.

Betalen bij "vzw De Geuzen van Oud Beersel"

 • Veilig en vertrouwd betalen
 • Verschillende betaalmogelijkheden
 • Geen transactiekosten op al onze betaalmogelijkheden

Betalen kan in Belgie veilig en vertrouwd via de eigen bank (Bancontact, KBC/CBC-Betaalknop, Belfius Pay Button, ING Home Pay), in Nederland via iDeal, en kan ook via PayPal.
Men betaalt dan via de beveiligde internetomgeving van de eigen bank.
Om gebruik te maken van iDeal moet men kunnen internetbankieren bij een van de Nederlandse banken zoals: Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Knab Bank, Fortis, Friesland Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

Alle betalingen komen direct bij ons binnen en daarom zijn we in staat om de betaling snel en direct te verwerken.
Voor de betalingen worden geen betaalkosten in rekening gebracht.

Creditcard

Het is bij ons mogelijk om te betalen met een MasterCard, American Express of Visa creditcard. Men vult de gegevens in via een beveiligde verbinding waardoor men geen risico loopt. Wij hebben hierdoor nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. De creditcard betalingen worden verwerkt door onze betaalpartner. Kaartnummer en andere gegevens vult men in via het betalingsvenster waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Voor betalingen via een creditcard worden geen kosten in rekening gebracht.