Welkom


VZW De Geuzen van Oud Beersel is in januari 2007 op initiatief van een aantal vrienden opgericht.

De VZW De Geuzen van Oud Beersel bestaat uit enthousiaste levensgenieters die actief of passief de streekproducten promoten en hun tradities beschermen. Zo komen de leden regelmatig samen voor een zowel leerrijke maar ook ‘plezante’ activiteit, gaande van een bezoek aan producenten van streekproducten tot de verdieping in de geschiedenis van de lambiekbieren. Natuurlijk wordt het Bourgondische leven niet enkel uitgelegd maar kan je er ook echt mee kennismaken.

Streekproducten die op traditionele of ambachtelijke manier worden gemaakt maken deel uit van ons cultureel patrimonium en getuigen van onze rijke geschiedenis.

Binnen VZW De Geuzen van Oud Beersel nemen actieve leden deel aan werkgroepen, waaronder de gidsenpool voor de brouwerijbezoeken, de conservators voor het museum en de helpende handen op eigen activiteiten of activiteiten van brouwerij Oud Beersel.
Als lid ben je dus ook actief betrokken bij het reilen en zeilen van de brouwerij Oud Beersel. Je ontdekt de wondere wereld van de spontane gisting en je maakt achter de schermen de werking mee van een dynamische lambiekbrouwerij.

Voel je de interesse opborrelen? Lees dan zeker verder en kom eens langs op een activiteit.

We wensen je alvast veel geuze(n) plezier toe!

Het bestuur van VZW De Geuzen van Oud Beersel