workshop-geuze-steken



Workshop Geuze Steken

Workshop Geuze Steken





Eindelijk weer een Workshop Geuze Steken!
Na een inleiding in de theorie (keuzes van de lambieken, meten van de density, proeven van de lambieken) ook het daadwerkelijk steken, afvullen op fles en voorzien van etiket.En uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen.
Iedere deelnemer krijgt 2 unieke 37.5cl flessen Oude Geuze mee naar huis!

Deze activiteit is voor leden en het aantal deelnemers is beperkt tot max. 16 personen.Niet-leden kunnen pas deelnemen als er plekken overblijven en dat is onwaarschijnlijk.TIP: Natuurlijk kan men ook direct lid worden en daarna inschrijven!

Prijs leden: €40

Wanneer:
Waar: Laarheidestraat 230, Beersel (inkom winkel)Duur: 3.0 uur.Taal: NLEinde: ongeveer 17:30



Hoe een bruisende 'geuze op fles' te creëren met lambieken van verschillende leeftijd. Er is volop ruimte voor interactie: - korte theorie over 'maken/kopen van lambiek' en 'hoe een geuze te steken' - het proeven van de verschillende lambieken (6 á 7 stuks) waarmee we gaan blenden - deelnemers bespreken in de groep 'wat voor geuze ze willen steken' - praktijk: geuze steken op fles- enz.....



Algemene voorwaarden
 1. Reserveren:
  Omdat we maar weinig ruimte hebben, om no-shows te voorkomen en om ervoor te zorgen dat er alleen mensen komen die echt een brouwerijbezoek willen, is reserveren verplicht.
 2. Annuleren:
  Reserveringen die worden geannuleerd kunnen niet vergoed worden. Natuurlijk stellen we het op prijs als we wel bericht krijgen dat u niet kunt komen, zodat evt. andere geinteresseerden een kans krijgen.

 3. We kunnen maar een beperkt aantal gasten tegelijkertijd ontvangen.
  Reserveer AUB zoveel mogelijk gelijktijdig voor groepsgenoten.

 4. We stellen het op prijs als u op tijd aanwezig bent. Het is niet mogelijk te wachten op laatkomers, tijdens de rondleiding aan te sluiten, of de rondleiding vroegtijdig te verlaten.

 5. Aanraken van voorwerpen in de brouwerij is niet toegestaan. De gids opent en sluit de deuren.
 6. Aanwijzingen van de gids zijn op te volgen.


Betaalmethoden


Bij vzw De Geuzen van Oud Beersel kan men op verschillende manieren online betalen.
Wij vinden het belangrijk dat men bij ons veilig en gemakkelijk online kan betalen zonder verborgen kosten.

Betalen bij "vzw De Geuzen van Oud Beersel"

 • Veilig en vertrouwd betalen
 • Verschillende betaalmogelijkheden
 • Geen transactiekosten op al onze betaalmogelijkheden

Betalen kan in Belgie veilig en vertrouwd via de eigen bank (Bancontact, KBC/CBC-Betaalknop, Belfius Pay Button, ING Home Pay), in Nederland via iDeal, en kan ook via PayPal.
Men betaalt dan via de beveiligde internetomgeving van de eigen bank.
Om gebruik te maken van iDeal moet men kunnen internetbankieren bij een van de Nederlandse banken zoals: Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank, Knab Bank, Fortis, Friesland Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

Alle betalingen komen direct bij ons binnen en daarom zijn we in staat om de betaling snel en direct te verwerken.
Voor de betalingen worden geen betaalkosten in rekening gebracht.

Creditcard

Het is bij ons mogelijk om te betalen met een MasterCard, American Express of Visa creditcard. Men vult de gegevens in via een beveiligde verbinding waardoor men geen risico loopt. Wij hebben hierdoor nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. De creditcard betalingen worden verwerkt door onze betaalpartner. Kaartnummer en andere gegevens vult men in via het betalingsvenster waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Voor betalingen via een creditcard worden geen kosten in rekening gebracht.